Måste vara stilen som skiner, Aha aha

Nu är jag hemma, jag är snuvig och sjukt sjuk. MEN , det är sånt man får ta efter att ha varit en festivalmänniska.
Just det, jag var på Hultsfredsfestivalen,  där rök min festivaloskuld.
Vårt lilla camp bestod utav mig, min tältmate Mathilda, Cato, Robin, Emmy, Kim, Jacob, Sanna och Sofia.
Människor jag inte brukar umgås med men det blev skitbra!
Såhär kommer ett utdrag i hur våra festivaldagar var (digitalkameran utbyttes mot en engångskamera) brist på lite information då allt bara geggar ihop sig i mitt minne:

Onsdag:  Alla väskor var packade och bilen var knökfull när vi drog oss uppåt i landet. Väl framme ångrade man att väskan var så hårt packad men tack vare två snälla snubbar överlevde vi, förutom två ölburkar, vägen till vår tältplats.
  Lite problematik med tältet men efter ca en timme hade vi fått upp vårt och började göra oss hemmastadda.
Nästa projekt var att få upp partytältet, Cato kastade in vanten efter ett tag men det löste sig ändå tack vare två andra snubbar. HAHA det var sjukt roligt! 
 Sedan slog vi oss ner i våra Brassestolar och korkade upp. Folk strömmade in, mycket trevligt. Vid fyra tiden var det dags att dra sig till sovsäcken.

Torsdagen: Här vaknar man inte självmant utan Mathilda väcker en utan någon som helst förvarning, men det var bara bra. Drar oss ut till de andra och upptäcker att någon snott vårt partytält, tummen upp för det, och äter våra polarbröd med mjukost. Partytältet ersätts med pressening och där försvinner också alla inströmmande människor och vi blir instängda.
  Sticker för att se vår första spelning:  Anti-flag ( som för den delen hade den mest coola tshirten att erbjuda). Tröttnade efter ett tag och stack för att checka Alter Bridge, några som Emmy kom att gilla grymt mkt!  Yrade lite på området och åt vår första festivalmat; Stekheta nudlar med kyckling, mums på det. Under tiden träffade vi Hampus och Erica för att sedan se Pete Doherty på festivalområdet och stå en meter framför honom, coolt som in i! Därefter stack vi för att se honom och hans Babyshambles påverkad på scenen,  jag är inget fan av dem men de var helt okej faktiskt. Sedan blev det Simple Plan, där vi stod längst fram och röjde satan. Så himla bra var de och jag var på G som fan! KOnserten var helt underbar. Danko Jones tittade vi med på ett litet tag men begav oss sen för att se på Jimmy Eat world vilka också var ganska så bra. Därefter begav vi oss till Hultsfreds största headline : R.A.T.M. Sjukt mycket människor, dock tröttnade man då man inte kunde låtarna så vi stack efter fyra för att dricka i tältet.  trots att man var sleten drog jag och Emmy för att kolla på Neverstore 01.45, ritkigt dåligt att sätta dem så sent när de sprudlar av så mycket energi.
  Sedan begav vi oss till tältet och chillade och var allmänt nöjda efter festivalens bästa utbud på artister på en dag!
 

Fredagen:
Vaknade, hur vet jag inte. Sedan stack jag och Mathilda för att fräscha upp oss lite med en dusch, fick köa i typ tjugo minuter. Älskar att vara tjej då killarna inte behövde köa alls. Väl därinne började det regna och när vi kom fram till tältet var vi inte så rena på benen.  Kvart i fyra blev det Riased Fist, så cooltoch vi stod längst fram vid stängslet.  Dock var det svårt att höra vad han sjöng, mkt bättre på cd, men han var sjukt cool och de var sjukt bra! Allt slutade med att han gick och tog de som stod närmast stängslet i hand, VI med andra ord.
  Sedan gick vi nog till campet och chillade tror jag eller drog runder på festivalområdet, vi åt iaf den äckligast tacotallriken som säkert innehöll kattmat samt träffade vi snubben i Looptroop Rockers och tog ett kort på honom med oss typ. Emmy och Mathilda köpte en t-shirt och vi drog igenom alla stånden.
  Kollade lite på Arch Enemy, snacka om att kvinnan är läskig,  Timo Räisänen och Sugarplum Fairy ( vilka var asbra). Sedan blev det THE HIVES, så jävla jävla bra! Vi fick Chris Dangerous trumpinne, slå det ni!
Sedan blev det Looptroop Rockers som jag var negativt inställd till men som faktiskt var bra. Sedär, man kan ändra sin uppfattning och tur är väl det!
 Chackade lite på HIM, men då vi inte hörde ordentligt sket vi i det och stack sedan till Mustaschs spelning. SOM VAR SKITBRA! Som jag gissade så kom Double Nature som slutnummer, woh!
Blev varm dricka och en full Hästpojken och sedan campet och chilla samt kladda på stolar :D Vet inte om det var denna dagen som vi valde att kladda på mina byxor eller om det var på lördagen. Baksidan pryddes iaf av "Raised fist is killing it" och framsidan av, kuka? haha.

Lördagen: Tanken var att vi skulle upp tidigt, så blev det inte utan vi stack till Ica vid elva tiden och fick köa för att komma in. Dock blev det ingen grill utan massa annat smått och gott till dagens match och dryck. Men, jag började må lite dåligt sen, hela kroppen var helt wierd.
  Sedan samlades en massa människor på Hawaii för att heja på Sverige. Och så  käkade vi Falafel, gott gott. När målet gjordes var det en massa rökmoln som yrde upp. Innan matchen fick vi reda på  att LInkin Park ställt in, jävla stil!  Men vi checkade på The Donnas och jag köpte en fete snygg Miami Inc tshirt, wieo!
  Taggade som in i så var det Takida, sjukt sjukt bra! oh, älska dem. Efter det bar det av till Håkan Hellström,  var inte alls på G, men det funkade. Sedan checkade vi på The Haunted och jag var slöö. Folk var helt galna på deras konsert, helt sjukt.
Chill i campet och en wierd människa kom, haha, skoj. Sedan bestämde vi oss för att dra en runda och vara uppe hela natten. Jag, Emmy, Mathilda och Robin stack in i tältet och chillade, jag somnade väl först, hihi, var fett sliten.


Söndagen: upp klockan nio och dra ner tälten, sedan åkte vi hem klockan tolv alla helt jäkla slutkörda.

Så nu sitter jag här, förkyld och jävlig.
Men men, det är det värt för jag har haft underbara dagar upp i Småland :)

RSS 2.0