but you didn't fall to the ground

Jag ycker jag borde lära mig att lyfta på mina tår när jag går, FÖR jag snubblar ALLTID, varje dag när jag yrar runt i Växjö city.
Är det inte på kullerstensgatorna så är det ta mig fan på vanliga trottoarkanter. 
Det ser bara så dumt ut och jag vet inte riktigt hur man ska försöka få det att se ut som att man inte snubblar? weeeelll my I-landsporblem yey. 
jag vill bara sluta vara så klantig.
Aa just det ja, råkade ju göra så att hela tvätt grejen sprutade ner mina ben med skurmedel och as as as varmt vatten.
jag är så top notche! 

Jag är däppt i näsan, har ont i halsen och har dragit på mig varma kläder så att jag inte blir syyk. just det ja, fett mkt träningsvärk med. 
 ska väl somna nu innna frida börjar snarka som en gris. 

Nightie beuties :* und, tack för fina dagar hemma : ) 
tycker mitt kött ska skynda sig hem!


say so don't do so

once upon a time there was this boy who told me that his tjejkompis inte hörde av sig som hon gjorde innan hon skaffade pojkvän. That kind of sucked didn't it?
Men hej det är så det blir. Alla gör så. Det blir alltid så. För det är så det är.
Om man skaffar en kille/tjej så hör man inte av sig som man gjorde tidigare.
Fett många anledningar, oftast bra anledningar.
Anledningar som bland annat har att göra med att man inte vill förstöra sin relation, visa respekt för den andra parten.
Fullt förståeligt, absolut.  Guess I've been there too.
Och han vet med hur det, för han är likadan nu.
Det är synd för jag saknar min roliga, galna kompis som jag kunde snacka med och lyssna igenom musik med, komma på galna saker vi var tvungna att testa.
MEN! jag förstår och respekterar. 

Let love in.

I had this thing in my head

I guess I would be better off not knowing. Hatar hatar hatar dagenefterfestångesten. Sjukt mkt. Jag snackar för mkt och det är ju bara så typiskt och jäkligt pinsamt. wellidellie, jag är inflyttad och räknar i princip dagarna jag har bott här. Det är inte många, 12 dagar bara. Dock har jag lyckats sova utan värme, jag har blivit en yrkesmördare (hata gråsuggor och spindlar), lyckats misslyckas med att sätta ihop en byrå, missat att min kran fungerar(hade alltså inte behövt diska i duschen) och likaså spisen, gått utan att äta p g a att jag trodde kylen var paj dock var detta lätt fixat genom att snurra på en mätare... OCH jag har slått sönder ett glas. Imorgon ska jag slipa ner mitt bord och stolar så jag kan måla om det. Lär ju gå... ÅT HELVETE! Jag är SÅ sjukt duktig på att flytta hemifrån ;d

RSS 2.0