but i want it more

vi har briefat lite om helgens personalfest och kommit fram till att den, trots avhopp och ingen förberedd tipsrunda, var himla bra! (fick visa mina skills ang giljotinen)
Det var framåt kvällen som jag satt med Jelzin boxen vid min sida och frågade Tommy: "ska du inte ha lite jelzin i kaffet?" som Bert kiknade av skratt. Detta tycker jag är himla kul.
Det är idag jag det slår mig, typ som en riktigt rackabajsare, att satan i gatan vad jag saknar kaffegökarna och de sköna fyllorna i höstas och vintras på bl a Johpomek. Lulla runt med trevligt folk och bara vara.
jo, jag saknar det och det har blivit alldeles för lite utav den varan i sommar.
Kaffegökarna med fint folk.

två paranteser såhär på slutet
1) manchester United lekte ganska brutalt med Arsenal
2) trist för en så bra löpare som Bolt att råka tjuvstarta


tralalala lilla molntuss, kom hit så får du en puss

igår käkade jag den, hittills, godaste hamburgaren i mitt liv på Moosehead i Malmö. saftig och nice. Brödet var iofs lika tråkigt som köpebröd är. Tycker gott restauranger ska göra sitt egna bröd, vilken personlig touch!

Så var jag såklart på en konsert igår. bob Hund, inte riktigt min grej. men det var en konsert och jag omgavs av fint folk. Avslutar såklart med minidonuts. Ahlgrens, hur goda på en skala? hur goda när man stressar dit och får dem att öppna tältet igen för att vi ska kunna köpa? Maaaah gaaaad sao fint :)

a little bit of me has a little bit of you

fan som jag älskar att tälta!
en super helg, Falkenström in my heart!

Glad att mina kompisar tar steget och ser världen, men som jag kommer sakna dem. Kärlek till er!

'cause you're leavin

Efter ännu en helg som har gått i hundranittio slår det mig att helger inte är till för att vila upp sig. Jag gillar det, samtidigt som jag inte gillar det. För fan så trött jag är!
mina kompisar är så tacksamma när de kommer på kräftskiva. Gillar allt jag gör och låter mig veta det. kärlek liksom.  eller.......? Hepp hepp. Hässleholmfestivalen var nice, första och sista gången tror jag nog för bättre än såhär blir det inte.

OCH till helgen är det tältning. SÅ JÄVLA UNDERBART! :) :)

pour some sugar

jag blir så sjukt sugen på att baka små söta kakor. iiii.

we don't wanna go home

Det där med att sluta äta godis... är sketjobbigt. äckligt jobbigt. jag har faktiskt en låda full med franska saltpastiller. ni vet, sådana där goda man kan köpa i automat för en femma. Som är goda. Fast de är inte jätte goda längre för jag har förätit mig på dem hela våren typ. Så jag köpte på mig sojabönor igår och mörkchoklad. Ifall suget skulle komma. Jag bad Jenna om tillåtelse att iaf få äta lakrits en dag i veckan, men hon förbjöd mig, hon får äta salta pinnar. Rättvisa? Tänkte ge bort saltpastillerna till henne men sedan kom jag på att hon inte heller får äta. Men jag skulle kunna göra det bara för att jävlas, hon gillar också dem. Hehehee.


För den delen. alkohol, vad fan bidrar det med mer än dåligt samvete och ångest? Seriöst? ARGH. Det där med att "dricka för att det är gott" det gör jag ju, men.... alkoholdricka är ju skitgott. Så, min idé spricker. Och jag får ångest. Heja heja heja Martina!

 


I know I like it

biljetten är fixad, väskan är packad. nästan. Jag har inte lagt i allt än(tror det är för att jag då får reda på att allt inte får plats) för jag håller hoppet uppe tills imorgon. Våld vare! jag har fjärilar i magen, så underbart, dessa dagar har helt klart potential!
påminn mig att köpa rakgrejer i ullared för det kostar ta mä fan skjortan på ica och alla andra ställen.

tack vare urinvägsinfektion (gud så kul) så försvann några härliga semesterdagar i början. Men jag tror vi tar igen det nu! Kvalletid i götelaborg med min underbara räkjäkel, spontanfyllor, minitrippar, kvällshäng och underbart folk överallt.
bada, ja, bada! jag älskar det MUMS!

Augusti har precis börjat och jag känner att detta kommer bli en helt underbart hektisk månad.
detta är med stor sannolikhet mitt sista blogginlägg som 20-åring.

peace und löv! :)


RSS 2.0