kom ihåg mig då

JB hade bal idag. alla var så fina! Sjukt att det var två år sen det var vi som stod där, swättiga och härliga! vart tar tiden vägen, helt galet.

tog cykeln på tåget idag, då får man sitta med folk och deras barnvagnar. ungar som skriker. konstant. kul.naat.
roliga med cykeln är ju att den inte funkar soim den ska. växelmackapären väljer att hoppa ur ibland så man helt plötsligt kör i ettan. nämen? det va rju roligt när  jag cyklade som en jude från jobbet till stan för att hinna se lilleplutt och olivört. smått irriterande att behöva stanna cykeln och trycka in växelgrejen. det är grejer det!

måste hitta något att ha på mig när lilleplutt tar studenten. Ajdå, issuetissue. I helgen vill jag iväg. i helgen vill jag till masken.


get ready to face the floor

mina fingrar luktar brända popcorn och sick puppies är nice.


i'd go wherever you will go

hela natten var jag hatad. Folk hade skrivit elaka saker på min wall, killen jag gillade tog mig till hans ställe sa att vi kunde mötas upp på festivalen bara för att strula med en tjej mitt framför ögonen på mig. folk var sura. folk var elaka 
pissdröm.

sitter och lipar till one tree hill när det är lyckliga samt sorgliga stunder. BEBISAR! Blir sentimental när jag lyssnar på låtar. lipar till filmer. sentimentalvecka.se 
Värsta denna veckan är faktiskt räkningen ifrån Nordic på 3000:- " vill du dela upp summan? autogirot har tydligen inte funkat på några månader." fuck no.
Hejdåpengar.nu

bästa filmen i veckan: hämnden, waaaatch it!
besvikelsen: dubbningen på narnia filmen. Vad var det, typ ryska? jag fattade ingenting.typ såhär lite. 



jag behöver lite lönsbodatösakärlek nu.


where we both can fall more in love- not

var mindre kul att behöva cykla till tåget imorse...................
hej regn!
Kollade piratfilmen i söndags. Jag hatar 3D. Får panik utav lite fett på mina vanliga glasögon, överjävligt att sitta med 3Dbrillz. ÖH nevahmore.
 Soldaten gjorde det jävliga; tar trappan upp i bara några kliv "hehehe jag ska kolla på ditt rum för du gnäller alltid över att du ALDRIG har det städat"  (det har jag ju inte MEN jag hade plockat undan lite av det värsta för I reeeead him).
häver i mig äckligt kaffe, jag äter en negerboll för det gör kaffet godare (mm smart.se)

Denna då då då. fan så mkt bättre än "my mama told me when i was young, we're all born superstar"-låten.
http://youtu.be/S08KonZiew4

inatt hade jag en dröm som var störd. Dock så pass nice att den hade kunnat vara sann. Alltså. det hade ju inte gjort något, fast det hade det.

Tjing.

crazy friday

min käre kollega och jag hade störhumör i fredags. En chaufför kommer in och ska lossa på terminalen. Trycker på knappen till porten så den går upp och går in på terminalen. Mofasa trycker på vår dosa så porten går ner. Chauffören kommer tillbaka och trycker på knappen så den går upp, sedan pratar han med en annan chaufföre. Då trycker Mofasa på knappen så porten åker ner. När chauffören ser detta SPRINGER Han till porten för att stoppa det som sker.
Vi dör en aning inne på kontoret.

Jag gillar fredagar!



What a wonderful day

Idag är en bra dag, visste att gult skulle föra något bra med sig!
1) ringde hittegods skitet. Fick beskriva min mobil. Om de hade den? KLART DE HADE! Så marikaskitunge hämtar den, jag är lycklig. Så jävla lycklig.
2) ringde telia för att checka om man kan låsa upp en spärr på simkortet. Om de kunde? KLART DE KUNDE! Jag blev så glad, såhär glad: JAG BARA ÄLSKAR TELIA! nissen i andra luren skrattade åt mig.
Jag bjuder på det, såklart. Bjuder även på denna information till er själar som någon gång blir av med telefonen för att sedan hitta den igen. Trlalalalalalala.
För att göra allt bättre var de kondisnegerboll på jobbet. Serverat tillsammans med kaffe. fasen såå gott det är och helvete vad jag svär.
P.S, trodde att det skulel bli en dålig dag med tanke på det sura tutet jag fick på väg till gymmet imorse. Ack så feeeel man kan ha. Just det, de kan ju bli en repa i min telefon. Håller tummarna för att Marika är varsam :D

bitterfittan är borta!. HEJDÅ. 


  hey sweetie


winkwink

har precis invigt den otroligt fina gula svenska tröja läderkepsen roffade åt sig till mig. kändes bra! idag är en gul dag. det är faktiskt äckligt sant. om tio timmar typ så är det helg. GILLART


ANUS

less.
fän. Efter att ha sprungit runt med Jontes odugliga gamla samsung då min älskade nokia hade gått sönder så bestämde jagmig för att köpa ny igår. Visste vilken jag ville ha:Nokia touch and typ.
Som vi connectade! gillade att säga TOUCH när jag svarade genom att toucha skärmen (nörd jepp).
råkade tappa den hos läderkepsen igår, tre timmar vare.

Idag när jag ska gå av tåget så  funderar jag på vart telefonen är, ska jag gå in och kolla tåget igen?Nej den är säkert i min väska. I.D.I.O.T!
FÖR DÄR VAR DEN TA MIG FAN INTE!
Ringer skånetrafiken och håller på att börja lipa. snälla killen säger att: nej vi kan inte ge ut numret till personalen på tåget, de har så mkt att göra.
MEN IN MY ASS! borde ha ljugit och sagt att jag hade en medicin(nu kom jag på att det borde jag fan gjort) för att komma fram. Hursom, jag var i upplösning och min hjärna funkade inte. Så jag ringde igen. Nästa kille hänvisade även han till samma nummer i Malmö.
VARFÖR KUNDE JAG INTE BARA FÅTT RINGA MED DETSAMMA SÅ ATT JAG VAR SÄKER PÅ ATT NÅGON TOG HAND OM MIN ÄLSKADE EN DAG GAMLA TELEFON!??!?!?!?!?!?!? Så jävla svårt är det inte, tar ta mig fan mindre än fem minuter.....

ja jag är fröken sadface och totalt................arg. Jätte förbannad. Jätte jätte sur.faktiskt.

blir faktiskt inte bättre av att killen på telia sa att det skulle funka att ringa telefonen men inte att ringa ifrån den om jag spärrade simkortet. Trots att jag dubbelcheckade. han sa att den låser sig helt om jag spärrar telefonen.
Kommer jag fram till telefonen när jag ringer? NEJ. såklart jävlar inte.

ELLER att de på det där jäkla numret inte svarar.

.kommer få köpa ny telefon såklart. Nu är första gången jag saknar de där 1800 kr jag betalade för en lägenhet jag aldrig bodde i...
FUCK


can you just forget the world?

jag måste...
skaffa ett gymkort(eller det gjorde jag idag huhuhu) GATJING
köpa en ny telefon (detta är faktiskt inte hållbart)
klippa till håret (frisören gjorde ett otroligt dåligt jobb sist och jag har stört mig i flera månader)
städa mitt rum (igen, hur kommer det sig att jag ALLTID måste göra denna tråkiga syssla?)
fixa ihop lite fotoalbum (kan trots allt komma virus i datorn och ta alla mina studentfoto)


Sedan vill jag...
komma på vad jag ska göra med mitt liv
tjäna lite mer i timmen. eller nej, jävligt mkt mer i timmen
köpa en jäkla biljävel. en svart audi hade inte suttit helt fel. Eller den nya minicoopern i gräddfärgat. Eller en stor fet audi. välj själv!
åka till ett tivoli
att lite saker ska vara mindre komplicerade
se den nya piratfilmen
springa imorgon bitti
ha lite mer tid, snälla gud förläng mina dagar med några timmar!
köpa nya gymkläder (är mindre fräscht och CHIC att springa runt i urtvättade t-shirts och shorts)

imorgon SKA pappa till Tyskland då MÅSTE jag vara klar med min lista för det är en massa saker jag VILL ha.

nu vill jag ha min säng, så godnatt fåntratt!

sähår trött är jag typ nu... eller nej jag är ganska pigg. jag VILL vara såhär trött








it's getting hot hot hot

igår var vi sjukt produktiva. ssatt en timme ute i solen, typ.... ganska gött.
kvällen toppades med kvällsmys vid sjön. GILLART! bra med impulser. impuls for da win.
tjena.
nu är jag så jävla trött så jag kommer dö lite på tåget. Håller tummarna för att jag hinner äta en hot dog innan tåget gåt.. åå hot dog du är min akilles häl <3 mwep mwep.

-

hur kan folk som beter sig som svin sova gott om natten?
går de runt om dagarna utan den där klumpen i magen?
Kan de rycka på axlarna som att det är en piss i missisippi?
vänligen berätta för jag klarar fan inte av att skaka av mig det
och känna att jag inte gjort något fel.

RSS 2.0