belly filled with pie

blev så otroligt glad när Gina ringde igår, det gjorde min dag ganska mkt!
Meeen nu är jag nog vid ett vägskäl och trots att jag vet vilken väg jag ska ta så säger mitt samvete emot.
Varför kan det inte bara vara enkelt? :)  hade behövt ett körkot alltså.

Anyway, min och Kims baddag gick åt skogen. -hej trist väder!
istället blev det mysfrukost, chill på stan och massage. djävulskt skönt!
Så pass skönt att jag somnade åtta och sov till tio efter Solisten. Fin film.

Lite anberlin nu då va. natti.


begin to feel like home

tycker nog att det är en ganska bra start på dagen att käka nykokad rabarberkräm och Antons billiga vaniljglass ute i trädgråden på en vit stol när solen står på. Underbart. 

underbart är också skärdgården, nytt kärleksställe for sure.

 

i bet she's around

finns inte mkt som är osexigare än när killar inte kan stava.
En annan sak som inte gillas är att jag idag råkade gå till jobbet i bikinitrosor, not fresh.
nehehj, nerpackning i min säng för första gången på ett par dagar ja.
Natti :*
just det ja, spetsiga skor när man har alldeles för stora fötter är också fult på killar.

I look after you, you look after me

Hade tänkt göra rabarbersaft idag, så jag tog fram min underbara "Rosendahls trädgårdscafé" och ögnade igenom allt gott som finns där. Tänka sig, INGET recept på rabarbersaft.
Kan ha missat det dock.
 Å andra sidan fann jag andra goa recept, typ marmelader. Det ska jag se till att göra, easy shit!
Blir också himla sugen på att göra massa kakor, söta biscotti och skorpor att lägga i fina glasburkar som man kan stapla upp i fönstergluggen. ÅH!
Himmelska landetkänsla sådär i mitt big citylife. Hade varit helt underbart. 
Tänk att bjuda hem folk på fika där allt är helt hemmalagat.
Bör tilläggas att jag införskaffade mig ett till blommigt påslakan(rea) och ett linne från Monki(rea) när  jag och Estellastumpan strosade rundor i stan. (hon har delat konto, alltså två betalkort vilket automatiskt ger henne vuxenpoäng)  Just det och en film tillsammans med lite hyrfilmer. Prinsessan och groda, vilken jag alltid velat se på bio, Harry Potter och Bröllopsfotografen. Så jag tar barnpoäng!
Trodde nog jag skulle vara mer sugen på Harry Potter idag, men det slog mig att halvblodsprinsen är en utav de sämre filmerna så jag käkade vegetariska biffar istället! Ojdå, där dog Dumbledore.
 
Btw så är det smått frustererande att jag missar Sthlm med masken och co.

On the other hand, helgen var nice! Alla borde ha en Martin. puss på det.


you got what you wanted

i fredags tog jag helg efter att ha jobbat sen måndags förra veckan. Jag började såklart med att gå i två olika skor till jobbet, smart Martina. Djävulskt smart. Sen gick väl allt åt helvete.
Stack till Martin och vi hade duofylla. Sjukt kul, sjukt snurrigt och captain morgan. Snurrade mkt när jag vaknade i Martins källare, kanske för att jag slog i huvudet i trappan?

Täna, Ida, martin och jag drog till sweden rock. Börjar resan med att slå huvudet i bilen två gånger. BRA MARTINA. Sedan körde vi fel. Täna blev full och vi sov i en bil. Fett hett. Så nu blir det att dra till Cathypathy banan och träffa hennens man för första gången? :)

Nej fett trött. Adjå.

I won't go any further than this

Jag gillar min optiker ganska mkt, bra karl. Kan kanske vara för att jag fick min andra laddning dygnet runt linser gratis. Just det G-R-A-T-I-S! Gött.
Från jobb till optiker var jag sjukt stressad, drog i mig ett äpple och vet inte ifall jag käkade klistermärket också?

Whatever, skar mig idag på en porslinsbit och kommer på att mina plåster är hos anna, de jag köpte igår. Som att förutse skadan Komiska var att jag ville ha ett par batman plåster, men tog vanliga svenssonhudfärgade. Sedan kollar jag i vår gemensamma kundkorg. ANNA HAR KÖPT BATMAN PLÅSTER! :o meeeean.

Gött igår att dagen slutade med tre glas vin på PM med Anna och Linn, fint det serru. Anton tyckte jag lät full. Han yrar.
Nej uppf fem sååååå godnatt.


Update från onsdags förra veckan. TJENA. 
Plus på det var att det var rea på bikbok, jag och anna went crazy. Sedan blev det häng med Kim och hennes mor på pm  för att avsluta kvällen med bio SATC 2. Inte riktigt min grej va. ganska mäktigt trött men tvingade mig att se klart  en shopaholics bekännelser. Fredagen var fan trippeljobb. Först JB sedan Palladium köket (okej jag sprang  in på Monki för de hade rea) och sist diskhjälp i servisen.
DÖD FISK HOPP :D 
 


RSS 2.0