my own cheating heart

i fredags köpte jag en temormeter. blev suris för att jag har önskat mig det de senaste födelsedagarna och julaftnar, men icke fått det. Tog då tjuren i hornen och fixade det. Blir perfekt när jag ska göra moussetårta! (:
är senil idag, smått. väldigt trött också. Jag skaffade en iphone i fredags, lite impuls sådär (nä jag satt på youtube och kollade recensioner bla bla), men nu är jag sjukt mkt online hela tiden. det är ju inte alls bra. Det är inte batteritiden heller. men jag är glad och värdelös på Draw something. brutalt dålig faktiskt.
För övrigt känner jag för att springa runt på en äng med ballonger och fota. En bra kamera, tack


human



smile!

har hittat en blogg där människan är så himla positiv och bara ser det fina med livet. jag ska bli sån. Försöka. Försöka att inte lägga tid och energi på att störa mig, irritera, vara sur whatsoever. det ger ingenting. plus så blir man bitter.

SÅ jag bestämde att idag ska inget inget inget förstöra min dag.
Jag sprang med ett mål imorse, en mil. jag klarade det. Blev (läs: är) så himla glad. De säger att sex gör en glad, "ett bra sexliv ger en ett glatt liv/ett glatt liv ger en bra sexliv" HUR hade det då varit om jag både hade sprungit och sen haft sex. hade varit världens lyckligaste idag tror jag.
för satan vad taggad jag blev! Yeeees.
tydligen bestämde vädret sig för att tvätta bort allt det vita i ett naffs = jag kunde ta på mig skinnjackan och klackarna.underbart!
Sen att chauffören kom med en  asgod fredagsfika gör inte livet sämre. Dock mättare (åt en proteinrik och nyttig frukost).. baaah. ska jag egentligen äta min asgoda feta mat nu? måste nästan göra det. är ju trots allt fredag och lunchtiiiime.
okej, jag är svimmig. men det är ju en känsla i sig med.

BRA FREDAG. puss på er godingar :*

true



för övrigt fuckar mina piller mig all over.


-16

skulle vilja.... säga att jag har haft en känslig dag. fan vad jobbigt att vara känslig.
bra smink dock, satan vad det håller. kanske har något med vädret att göra? vill tro så. ja det vill jag
har ont i vaderna. tror att jag kan springa ifrån det där trista på löpbandet. springa iväg från lite fett. springa iväg. sringa iväg och hålla bättre hastighet än kinesen bredvid. han var dålig. faktiskt.



hold on

springer runt i söndriga jeans för att det är under dem udnerställsbyxorna funkar bäst. känns trashigt. känns fattigt. Borde ta tag i det där som kallas lagning-utav-jeansgrenen.
vill ha nya jeans. borde nog köpa det idag. kanske.
jag är trött. hela tiden. inte pepp på något alls. helt nere. men jag har inget mer sötsug än vad jag brukar ha, det är ju skönt. men jag är trött, sliten.
tänkte att det kanske skulle hjälpa med glasögon idag. Det gjorde det. Lite. först fick jag leta efter mitt linsetui.
MEN fan i helvete vad ont det gör när glasögonen skaver mot piercingen. aj.

typ svårt att sova med den. man får vänja sig. lite som att lära sig att sova med en kille. ovant. ovanligt. mysigt.
fast... det blir ju inte mysigt att sova med en piercing. det är väl den primära skillnaden.

på p3 sa de att alla låtar blir bättre om laleh sjunger dem. de ville ha en lalehlaizer. Fräckt. jag hade velat höra henne göra om en raised fist låt. typ.


just a little bit

igår körde jag en halvimpuls. de hade drop in på wild tattoo. jag kände för att kötta kanylen i örat. jag gjorde det. råkade nog betala för  mkt  när jaag skyndade därifrån för att hinna med tåget.
hann med tåget, hann med ett pass på gymmet, hann hem till läderkepsen och käka lite mat som han gjort.

så... väl hemma, där min lilla berättelse tar vid, så drar jag av mig mina kläder och blir stående i träningströjan (yes, jag hade inte duschat innan besöket hos min vän) inne på badrummet. Drar ner tröjan lite försynt så jag inte visar hela härligheten för familjen.
Frågar min lillebror om han vill se min piercing.
"Eeeh.. va? vad då? vart har du piercat dig...?" han tittar lite på mig (VÄLDIGT fundersam) "nääää jag vill verkligen inte se!"  "hahha vaddå, vill du inte kolla? (drar lite i tröjan)"
" men asså.. NÄÄÄÄ. jag vill INTE se vart du har piercat dig. fattar dU!??!?!?!" 
då lägger lilla mammsen sig i: hahahahihihoho men joooonte, tror du hon har piercat sig därnere? hihihih tror du hon hade visat dig det då?! hihihi"
"jajaaa.... men asså. vart har du piercat dig?"
så visar jag, han gillade det! hahahaha. så jäkla rolig min fick han. gillart.

godnatt.

RSS 2.0