For all the things, I´m sorry.

Jag är på ett tet humör. Mamma hatar det, fullkomligt hatar det. Men jag fortsätter. Varför?
Är det för den där rastlösheten jag känner, den som kommer krypande då och då under dagarna när jag har haft fullt upp och sedan sätter mig ner och tar det lugnt. Den jag har känt både idag och igår då jag bara vill hugga och går med taggarna utåt? Kommer den fortsätta komma? För jag hatar den.

Jag funderade lite idag. Är det såhär det kommer kännas om man springer in i väggen? Är det då man kommer känna att man inte har den där orken till att göra saker, att ta tag i sitt liv? OM det nu är så man känner och om det nu är så jag kände...
samtidigt fick jag känslan av att jag förtjänade att ta det lugnt, att jag förtjänade att sitta där i soffan med en kopp te, kanelbullar, täcke och Tummelisa/Glasblåsarens barn mullrande i bakgrunden.

Är det så man kommer känna "att man förtjänar att inte göra något" och därav går det som det går? Kan man jämföra det med människor som mår kasst, går till psykologen som sedan när de går därifrån tycker än mer synd om sig?
  Well, det är ju sånt som återstår att se.
Nej slut slut slut. Jag ska få in alla mina grejer på rummet med nymålat tak för att sedan packa mina grejer till Malmö imorgon.
Heeeeey. 


Give me a break broder lax!

Igår va jag festvakt. De slutade med att jag kastade ut alla. Eller tja, jag fick dem att gå iaf.
Och jag blir så förbannad! Du ska inte berätta hur en sann vän beter sig, för det enda du gör det är att störa dig och hitta alla fel som jag har. Vad är det för vänskap?
 
Det funkar inte om man ska mäta sig med den andre hela tiden, fattar du inte det?
Det tar tid och jag blir så irriterad.
Du vet vilka knappar du ska trycka på för att jag ska må skit och få dåligt samvete och du utnyttjar det helt i onödan, your lost för du är ingen jag litar på längre.
Man ska inte försköna sig själv hela tiden, objektiv, hört talas om det?
 Nej jag blir bara så arg. Jävla energitjuv. Det är det sista jag behöver.

Everybody wants a piece of the action

Nu har det blivit en massa festande för mig, tröttnar jag aldrig?
Nej tragiskt nog är det så att jag tycker det är sjukt kul att festa och trivs med det och alla andra som blir helt galna. :)
 Usch nu lät det precis som jag kommer bli värsta alkoholiserade människan! Så är det icke.
Pirr, pirr. Ih. så söt :')
Nehepp. Jag ska lägga all min energi på religionsarbetet nu. skoj, not.
Jupp jupp, dags för ett samtal till finaida som höll festen igår.
Puss på det och puss på dig

RSS 2.0