live as you learn

jag är ingens och ingen är min. Jag äger ingen och ingen äger mig.
dock... förnedrande. minst sagt.

P.S jag känner att varje dag är en dag närmre att bli påkörd av en bil i en rondell. Eller på väster. läskigt.



remember what I said when you burn in hell. i've had enough

med tanke på alla rondeller jag kör igenom och farten jag håller med cykeln på väg till jobbet så överväger jag att skaffa cykelhjälm. Har fått klart för mig att bilister inte alls tänker på hur oskyddad och ömtålig stackars jag är. visa respekt i rondellerna människor!

men ja, hjälm. Hellre i växjö än i Osby och nu har folk börjat gå på semester så mindre som ser mig...om jag cyklar snabbt blir det svårare att se mig?

HOWEVER, hjälm är sjukt nördigt men jag värdesätter mitt liv mer än att se lite löjlig ut. gör inte alla det när man cyklar? med eller utan hjälm?

gillar helt klart den nya Owl City skivan, yammie.


look how you act with them. psycho freakin'

smått irriterande att klockan ringt sju, åtta och så för att jag ska ut och springa. Gör jag det då? Makar jag mitt feta arsle ur sängen och springer på morgon? Klart som fan att jag inte gör. Jag snoozar. Hur dålig karaktär får man ha på en skala?!
Tänkte: aa men om jag är i Växjö och bor så nära sjön. DÅ DÅ springer jag, finns ju ingen anledning till att inte göra det? Sure bacon. Jag köpte ett vitlöksbröd istället för rundan nu på kvällen. Vad ska jag skylla på? jag kom hem sent, var tvungen att äta. Sen upptäckte jag hur trött jag var. Nej Martina, SKÄRP DIG!

inte blir det bättre av att lillchefen hade bullar med sig igår, att en chaufför hade med sig tårta idag (sjukt god!) och att jag fick ett gäng kakor av Emelie. Tur som satan att jag lämnade kvar dem på jobbet, då får vi ju fika imorgon ;) bättre än att ha dem i lägenheten iaf.


i blink and flash back to you again

fina kvällar med fin flicka. tanken var promenad idag. Det blev fem minuter. Sedan take away kaffe, kanelbulle och midsommarplanering. oh myspirr i magen. Gillart!
frågan är: kommer jag springa när klockan ringer imorgon bitti? wouldn't be to bad!

never the same

måste sluta skjuta upp och bara göra det. bara till att svälja sen är det över. Svårare än så är det inte.. inte inte? eller? aaaaaaaaaaaaaaapskaft.

"I will never leave when she needs me the most"

1; fans jävlar helvetes kukskitsmögfanskapshelvete
2; ojdå.oj.................då.

bye bye.

helgen gav mer än böjd pakethållare och minnesluckor.

beaten down

sjukt att man kan irritera sig så mycket på en människa p g a varelsens röst. Galet.

Mäktigt trött idag. Student häromdagen och student där man drack igår. UHA- bra med en student där jag inte ska dricka idag. TUMMEN UPP TUPP
pet

RSS 2.0